Вулин  / Фото: Огњен Радошевић, Ало
06/06/2021 u 11:08 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин: Кланови су имали заштиту у Црној Гори, а то није било могуће без подршке власти

Радоје Звицер ће учинити све само да се освети за рушење клана, каже министар полиције Србије

Министар полиције у Влади Србије Александар Вулин каже да кавачки и шкаљарски клан имали потпуну заштиту у Црној Гори, а то без подршке власти није било могуће.

Вулин је и раније у медијима давао изјаве да је безбједност предсједника Србије Александра Вучића угрожена све док је наводни вођа кавачког клана Радоје Звицер на слободи. 

- Ми смо издали потјерницу за њим и гдје год да се појави, мора бити ухапшен. Тако би требало, али пракса умије да буде другачија. Моћне обавјештајне службе које су и створиле кавачки и шкаљарски клан прије их убију него што допусте да тако велики дилери падну у руке закону. Звицер располаже несхватљивим сумама и учиниће све да се освети за рушење свог клана. Њихов суноврат је почео у Србији и све је почело од Вучића, то ни Звицер ни они изнад њега неће опростити- казао је Вулин у интервјуу за "Ало". 

Истакао је да је веома сам задовољан резултатима истраге против наводног вође земунског клана Вељка Беливука, званог Веља Невоља.

- Све из оптужнице је доказано. Они никада више неће видјети сунце осим кроз решетке. И то је праведно- поручио је Вулин. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 10:54