Вулин у Краљеву / - МУП Србија
30/10/2021 u 13:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин наградио припаднике криминалистичке полиције у Краљеву због запљене 321 килограма марихуане

Међу ухапшенима су и двојица црногорских држављана

Министар унутрашњих послова Александар Вулин састао се данас са припадницима криминалистичке полиције Полицијске управе Краљево, захваљујући којима је у Богутовцу заплијењено више од 321 килограм марихуане и том приликом похвалио њихову успјешну акцију и њихову посвећеност у борби против трговине наркотицима.

- Својим ефикасним и марљивим радом стали сте на пут трговини наркотицима, заплијенили сте значајну количину марихуане и ухапсили нарко-дилере који трују нашу дјецу.

Захваљујући успјешно спроведеној акцији наше улице су безбједније, наша дјеца су безбједнија, јер више од 321 килограм марихуане неће доспјети до њихових руку. Будите сигурни да је сваки нарко-дилер који је спреман да прода дрогу нашој дјеци исто тако у стању да због новца и профита убије нашу дјецу и зато је ваша акција од немјерљивог значаја - поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин који је наградио припаднике криминалистичке полиције Полицијске управе Краљево због успјешне акције запљене марихуане.

Министар Вулин је поновио свој став да марихуана у Србији неће бити легализована док год је на њеном челу Александар Вучић и поручио да се он лично залаже за то да дилерима који продају дрогу дјеци треба судити као за покушај убиства.

Ефикасним радом припадника криминалистичке полиције Министарства унутрашњих послова у Краљеву, у сарадњи са Одјељењем за сузбијање кријумчарења Управе царина, заплијењено је више од 321 килограм марихуане и том приликом су ухапшене три особе.

Полиција је ухапсила Б.П. (1980) из Краљева, због постојања основа сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, као и двоје црногорских држављана С.Р. (1989) и А. П. (1996), због постојања основа сумње да су извршили кривично дјело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога у помагању.

У камиону којим је управљао Б.П., у дуплом преградном зиду предњег дијела приколице пронађен је 61 пакет са укупно око 321,3 килограма марихуане, док су, како се сумња С.Р. и А.П. аутомобилом ишли испред камиона и осумњиченог Б.П. обавјештавали о присуству саобраћајних патрола на путу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:31