Александар Вулин / - МУП Србија
01/02/2022 u 21:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вулин: Превише се смрти везује за име Мила Ђукановића

Он је додао да су кавачки и шкаљарски клан "најуспјешнији извозни производ Ђукановићеве Црне Горе" из које је, како је додао "извезено више кокаина него пршута, више цигарета него вина"

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин изјавио је данас да се "превише смрти" у региону везује за име предсједника Црне Горе Мила Ђукановића да би се "олако прешло" преко његових изјава о предсједнику Србије Александру Вучићу, које су "једва прикривена пријетња".

 - Не знам како се Ђукановић препознао у политичком шефу Радоја Звицера, али знам да Звицер без политичког шефа не би био највећи нарко-дилер у овом дијелу свијета - рекао је Вулин, а саопштило је Министарство унутрашњих послова Србије.

Он је додао да су кавачки и шкаљарски клан "најуспјешнији извозни производ Ђукановићеве Црне Горе" из које је, како је додао "извезено више кокаина него пршута, више цигарета него вина".

Вулин је казао да "разумије" Ђукановићеву "мржњу према успјешној Србији и Александру Вучићу", али и да Ђукановић мора да разумије да су времена у којима је "он владао Србијом са врачарским монтенегринима заувијек прошла".

Ђукановић је раније данас изјавио да сматра да тему атентата на Вучића на политичкој и медијској сцени Србије и Црне Горе "спинује један број људи болесног ума" и да зато "измишљотине" о његовој наводној улози у "стварној или измишљеној припреми атентата" одбацује са "подсмијехом и најдубљим презиром".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:50