/ - KRISTINA ĐUKIć FOTO: DRUŠTVENE MREŽE
20/07/2022 u 14:55 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Završena istraga: Objavljen uzrok smrti influenserice Kristine Đukić

Utvrđeno je da je poznata srpska influenserka Kika dva puta pre nego što je presudila sebi pokušala da se ubije tako što je čak dva puta skočila sa Brankovog mosta

Tužilaštvo u Beogradu se oglasilo o tragičnoj smrti influenserice i YouTuberice Kristine Đukić te utvrdilo da nema mjesta pokretanju kaznenog postupka protiv bilo koga u vezi s okolnostima pod kojima je nastupila njena smrt u decembru prošle godine, javlja Kurir.rs.

- Odluka je donesena imajući u vidu obdukcijski zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinirano trovanje opojnom drogom MDMA i lijekom bromazepam, obavljene razgovore s njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prije smrti u dva navrata pokušala izvršiti samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provjere -  potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir.

Utvrđeno je da je poznata srpska influenserka Kika dva puta pre nego što je presudila sebi pokušala da se ubije tako što je čak dva puta skočila sa Brankovog mosta.

- Ona je liječena na klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" i to prethodne godine - otkriva izvor Kurira.

Oproštajne poruke, kako dodaje, Kika je ostavila na kompjuteru u sobi u kojoj je njeno tijelo i pronađeno, a bile su adresirane na nekoliko osoba. - Takođe, nije utvrđeno da je bilo ko bio sa njom u stanu u trenutku kada se ubila. Sve okolnosti Kikine smrti potvrđuju da je izvršila samoubistvo - zaključuje sagovornik Kurira iz istrage.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 04:20