Здравко Понош / - Н1
05/04/2022 u 21:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Здравко Понош напустио Народну странку

Понош је Народној странци послао имејл у којем је написао: „Поштовани, овим путем вас обавјештавам да иступам из Народне странке”

Народна странка саопштила је да је предсједнички кандидат коалиције "Уједињени за побједу Србије" Здравко Понош, иступио из те странке.

- Здравко Понош, чију је кандидатуру за предсједника Србије подржала Народна странка, данас нас је обавијестио о иступању из Народне странке, наводи се у саопштењу.

Понош је Народној странци послао имејл у којем је написао: „Поштовани, овим путем вас обавјештавам да иступам из Народне странке”.

„Захваљујемо му се на свему што је урадио и желимо му срећу у будућем политичком дјеловању“, закључује се у саопштењу Народне странке.

Понош је био потпредсједник Народне странке од њеног оснивања 2017. године, а у новембру прошле године се повукао из пресједништва странке када је најавио и да се више неће кандидовати за потпредсједника Народне.

Тада је изјавио да су се "десиле неке ствари због којих му останак у врху Народне странке више није прихватљив".

До данас је, међутим, остао члан Народне странке.

Понош је на предсједничким изборима одржаним у недјељу био кандидат коалиције "Уједињени за побједу Србије", а за заједнилког кандидата га је у јануару предложила Странка слободе и правде што су остале чланице коалиције, укључујући и Народну странку, прихватиле.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

18. maj 2024 11:56