Митровић са дроном / - PINK.RS/ŽELJKO MITROVIĆ/INSTAGRAM
08/09/2021 u 07:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Жељко Митровић представио дрон RW01, његов нови изум

На дрону je прибор за преношење крви и вакцина у апарату са посебим температурним и стерилним условима,како би безбjедно учествовали у мисијама за спасавања људских зивота

Власник „Пинк Медиа Гроуп“ Жељко Митровић је на Инстаграму подијелио тестирање стабилности и поузданости дрона РW 01, који је произведен у његовом ПР-ДЦу.


“Тестирали смо стабилност и поузданост дрона RW 01, који је произведен у Пинковом истараживачко-развојном центру. РW 01 се показао као веома отпоран на ударе и друге компликације које га могу задесити на мисији у ваздуху приликом лошег времена или неких других неповољних околности! Веома је важно да дрон RW 01 буде стабилан и отпоран јер је на њему прибор за преношење крви и вакцина у апарату са посебим температурним и стерилним условима,како би безбjедно учествовали у мисијама за спасавања људских зивота! Врло често су силе смицања у различитим олујним и градним облацима веома јаке па је неопходно извршити и овакве тестове!” – рекао је Митровић.

Митровићева свестраност, у овом случају, показује да од ње бенефите могу да осете многи у блиској будућности, као и да његов млади тим инжењера, са њим на челу, очигледно ради беспрекоран посао за који ће се тек чути и ван региона.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

25. april 2024 08:25