/ -Фото: Инстаграм
10/04/2022 u 19:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зукорлићева супруга: Узнемирена сам, ако су наводи о тровању тачни захтијеваћу есхумацију

Тражићу да се покрене истражни поступак и кривац нађе и изведе пред лице правде, поручила је Елма Елфић Зукорлић

Елма Елфић Зукорлић, супруга преминулог Муамера Зукорлића, огласила се након конференције коју је данас одржао Усаме Зукорлић, муфтијин син из брака са првом женом Умејом, на којој је истакао да има доказе да је његов отац преминуо од тровања.

Породица тврди да је Муамер Зукорлић убијен: Муфтија отрован храном?

Kако је на свом Инстаграм профилу навела, Елфић Зукорлић изненађена је што је оваква анализа урађена, те да је „потресена и узнемирена“ ониме што је данас изречено на конференцији.

- Све што знамо сазнали смо путем медија. Дјеца и ја захтијевамо да што прије добијемо цјелокупне информације о изреченим наводима, на које имамо апсолутно право, захтијевамо ексхумацију и обдукцију, али и оно што се није чуло на конференцији, да желимо, уколико наводи буду тачни, да се покрене истражни поступак и кривац нађе и изведе пред лице правде- написала је она.

Подсјећања ради, Усаме Зукорлић навео је током свог обраћања медијима да је породица након смрти његовог оца узорак крви послала у двије лабораторије у иностранству, а на основу пристиглих резултата из једне од њих, утврђено је да је у крви преминулог муфтије пронађена велика количина тешких метала, док је друга лабораторија утврдила да је до смрти дошло највјероватније због тровања храном.

Породица Зукорлић у наредним данима покренуће истрагу по овом питању како би се овај случај што прије ријешио.

Ове тврдње и раније су се спекулисале у јавности, и међу грађанима Новог Пазара, али до сада се породица није ниједном огласила по овом питању.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 21:23