Вељко Беливук - фото: Курир/Зоран Јевтић
05/05/2021 u 11:21 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Група Беливука слике масакрирања члана "шкаљарског клана" слала његовој мајци

Оперативна сазнања говоре да је млади Цетињанин лоциран у једној страној земљи, а да су Беливук и Миљковић до њега дошли на основу упутства Радоја Звицера, који је у то вријеме боравио у Украјини

Слике масакрирања и сакаћења високопозиционираног члана "шкаљарског клана" М. Р. (31) из Црне Горе слате су његовој мајци на мобилни телефон, сазнају "Новости".

Мучење овог Цетињанина трајало је данима, а онда је убијен. Према оперативним подацима српских безбједносних служби, иза овог злочина стоје Вељко Беливук и Марко Миљковић, осумњичени челници београдске криминалне групе, који су ово урадили по налогу "кавчанина" Радоја Звицера, њиховог истинског вође.

Оперативна сазнања говоре да је млади Цетињанин лоциран у једној страној земљи, а да су Беливук и Миљковић до њега дошли на основу упутства Радоја Звицера, који је у то вријеме боравио у Украјини, јављају Новости.

М. Р. се, прије нестанка, извјесно вријеме крио, јер су за њим трагали, како црногорска полиција, тако и припадници "кавачког клана". Верује се да је Звицер преко својих веза, како у црногорској, тако и српској полицији, дошао до података где је овај Цетињанин. Тада је "у помоћ" позвао своју испоставу у Београду - Беливука и Миљковића.

- Према оперативним сазнањима, њих двојица и њихови најближи сарадници су отпутовали у ту земљу - наводи низвор Новости близак истрази.

- Неко је или издао М. Р. или су га на неки начин намамили. Његова, као и агонија мајке којој су слали монструозне фотографије, трајала је данима. Онда су га убили. Сада са партнерском службом те земље трагамо за његовим остацима- прецизира саговорник Новости.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 07:13