СА САСТАНКА / - ФОТО: ВЛАДА ЦРНЕ ГОРЕ
18/02/2022 u 12:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Директни летови из Саудиjске Арабиjе, на корак смо од отварања новог туристичког тржишта

Он је истакао да Црна Гора настоји отворити нова туристичка тржишта и хоризонте, а да је сарадња са Флyнас, у том смилу, од изузетног значаја, јер отвара досад неоткривено тржиште за Црну Гору

Абазовић: Директни летови из Саудијске Арабије, на корак смо од отварања новог туристичког тржишта

На корак смо од отварања новог туристичког тржишта за Црну Гору, саопштио је потпредсједник Владе Дритан Абазовић на састанку са представницима једне од највећих авио компанија у Саудијској Арабији.

Нјих су представљали Стафан Магиер, извршни директор Флyнас, Абдулиллах Ал Еиди, потпредсједник Флyнас и Мехмед Цаyмаз, регионални менаџер Флyнас.

Састанку су присуствовали извршни директор Аеродроми Црне Горе Горан ЈандреоскиЕлдин Добарџић, члан Одбора директора поменуте институције и Филип Аџић, савјетник потпредсједника Владе.

Абазовић је истакао да су припреме за наредну туристичку сезону у току и да Црна Гора вјерује у још једну рекордну сезону.

Он је истакао да Црна Гора настоји отворити нова туристичка тржишта и хоризонте, а да је сарадња са Флyнас, у том смилу, од изузетног значаја, јер отвара досад неоткривено тржиште за Црну Гору.

Говорећи о томе, Абазовић је напоменуо да имамо изузетно добру сарадњу и искуство са Аир Астана, путем које је претходне сезоне у Црну Гору дошлу 26000 туриста из Казахстана.

Представници саудијске авио компаније су упознали потпредсједника Владе са њиховом државом, потенцијалима, тежњама и амбицијом у тражењу нових туристичких дестинација, напомињући да су у презходним годинама отворили пуно нових, егзотичних туристичких тржишта за своје клијенте и да су спремни успоставити директне авио летове за Црну Гору.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:00