/ - фото: Портал Дан
17/04/2022 u 12:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црна Гора одушевила познате инфлуенсерке из Србије

Познате инфлуенсерке из Србије које бораве у студијској посјети Црној Гори у организацији Националне туристичке организације упознале су се са туристичком понудом за луксузни туризам

Познате инфлуенсерке из Србије које бораве у студијској посјети Црној Гори у организацији Националне туристичке организације (НТО) упознале су се са туристичком понудом државе за луксузни туризам кроз обиласке луксузних ризорта, хотела, ресторана, винарија и сеоских домаћинстава.

Инфлуенсерке, међу којима су Драгана Мићаловић, једна од најпопуларнијих глумица млађе генерације, звијезда серија Игра Судбине и Синђелићи, Јована Квржић, утицајна травел блогерка која је обишла готово 80 земаља свијета, Александра Добрић, познати модел и life & style инфлуенсерка, Јелена Каракаш, главна и одговорна уредницa BURO. Serbia, водеће онлине платформе посвећене моди и луксузу, као и Тара Ђукић, web уредница престижног магазина ELLE, нијесу криле одушевљење Црном Гором.

- Јутра поред мора, мирис соли и дуги заласци - шта бисмо више могли да пожелимо- поручиле су познате инфлуенсерке.

Ове младе даме претходних дана су имале прилику да се упознају са туристичком понудом Црне Горе за луксузни туризам кроз обиласке луксузних ризорта, хотела, ресторана, винарија и сеоских домаћинстава. Према њиховим ријечима откриле су другачију Црну Гору, која са својом понудом може да парира најпрестижнијим свјетским лускузним дестинацијама.

Представница магазина ELLE, Тара Ђукић, рекла је да јој је то јединствено искуство омогућило да упозна другу страну Црне Горе, људе који су на прави начин искористили њену дивљу, а нестварну љепоту, природу и потенцијале, што су заправо дуго година и чекали.

- Тај спој осјећаја као да си негдје далеко од наших простора, а са друге стране њена топлина и удобност, чине је незаменљивом дестинацијом. Јутра поред мора, мирис соли и дуги засласци - шта бисмо више могли да пожелимо? Од најупечатљивијих утисака дефинитивно јединствени One & Only. Радујемо се наредним авантурама- рекла је Ђукић.

Глумица Драгана Мићаловић казала је да јој је велика част што је успјела да упозна Црну Гору на неки другачији начин, у правом смислу њене љепоте. Главна и одговорна уредница БУРО. Портала, Јелена Каракаш, већ годинама долази у Црну Гору која је међу њеним омиљеним дестинацијама за уживање.

Како истиче, драго јој је што је баш овдје да отвори сезону одмора, а посебно задовољство јој представља што истражује чаробну Боку, која је увијек изнова изненади и одушеви. Познати модел и инфлуенсерка, Александра Добрић, захвалила се НТО на позиву.

- Црна Гора, а поготово црногорско приморје је једна од мојих омиљених дестинација, којој се увек радо враћам. Све похвале за квалитет услуге као и широк избор разноврсне понуде, прилагођене свим потрошачким групама- казала је Добрић.

Посебан утисак Црна Гора је оставила на травел инфлуенсерку Јовану Квржић, која као искусни путник који је обишао готово 80 земаља свијета, каже да наша земља може да стане раме уз раме са свјетским луксузним дестинацијама. Она је посебно одушевљена Луштицом, а како истиче понуда је огромна, како за луксузни туризам тако и за неке друге буџете.

- Вјерујем да ће наша посјета допринијети имиџу Црне Горе као атрактивне туристичке дестинације у региону и шире и да ћете ове године имати много посјетилаца како из Србије, тако и из околних земаља- навела је Квржић.

Представница Луштица Баy, Кристина Јоница, казала је да је право задовољство бити један од домаћина нашим, такорећи, дигиталним амбасадорима, чији утисци, ријечи и слике путују далеко, савлађујући тако границе физичког свијета.

- Ови и овакви амбасадори су имали прилику да се упознају са узбудљивим садржајима нашег пројекта и овог града у настајању- додала је Јоница.

Представник хотела Blue Kotor Bay, Паун Ницовић, казао је да се увијек са задовољством одазивају иницијативама НТО.

- Савремени канали комуникације доносе прегршт бенефита за све нас и број људи којима се можемо представити на овај начин је огроман. У овом тренутку када је глобална ситуација неизвјесна, мислим да смо сви свјесни важности чвршћег повезивања региона- навео је Ницовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 09:22