Boka kotorska / foto: portal Dan
30/11/2023 u 18:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Crna Gora predstavila svoju ponudu na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu

Ove godine nam je fokus na odličnim novogodišnjim programima, tako da su lokalne turističke organizacije pripremile fenomenalne programe od Herceg Novog do Ulcinja, rekla je portparolka NTO

Crna Gora predstavila je svoju ponudu na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, a predstavnici turističkih organizacija poručili su danas na otvaranju sajma da i u zimskoj sezoni očekuju da najviše gostiju bude iz Srbije.

Kako je rekla portparolka Nacionalne turističke organizacije Crne Gore Milena Vujović regija - partner Sajma turizma je Boka kotorska, dok će NTO CG uz podršku Ministarstva turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja severa, zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama, narednih dana predstavljati turističku ponudu.

"Ove godine nam je fokus na odličnim novogodišnjim programima, tako da su lokalne turističke organizacije pripremile fenomenalne programe od Herceg Novog do Ulcinja. Naravno, tu su i drugi gradovi i brojne manifestacije. Pored toga, fokus je na skijalištima koji imaju odličnu ponudu i konkurentne cene u odnosu na region. Verujemo da ćemo na ovaj način da privučemo goste iz Srbije da i ove godine posete Crnu Goru i budu među najbrojnijima", rekla je Vujović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 00:42