/ - FOTO: Billions Luxury News/TVITER
30/09/2022 u 22:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) "Hilton" gradi hotel u svemiru: Otvara se 2027. godine

Ugostiteljski gigant „Hilton“ udružio se sa kompanijom za istraživanje svemira „Vojadžer spejsom“ kako bi boravak u svemiru učinio prijatnijim i luksuznijim za astronaute

Ovom odlukom hotelska kompanija „Hilton hoteli“ ući će u istoriju sa planovima za budućnost.

Hilton je 2020. godine postao prvi ugostiteljski brend u svemiru. Tada je učestvovao u istraživanju na Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Tada su astronauti koristili prvu svemirsku peć na svijetu za pečenje čuvenih DoubleTree kolačića koji su postali prva hrana ispečena u svemiru.

- Starlab će biti više od destinacije, to će biti iskustvo koje će biti jedinstveno uz inovacije,stručnost i globalne mogućnosti ‘Hiltonovog’ tima“, rekao je Dilan Tejlor, predsjednik i izvršni direktor „Vojadžer Spejsa“.

U skorijoj budućnosti Nasino odeljenje „Commercial Leo Destinations“  pokrenuće četiri privatne svemirske stanice kao zamjenu za Međunarodnu svemirsku stanicu, koja će biti povučena iz upotrebe 2030. godine.

-Decenijama su otkrića u svemiru pozitivno uticala na život na Zemlji, a sada će ‘Hilton’ imati priliku da iskoristi ovo jedinstveno okruženje da poboljša iskustvo gostiju gdje god da ljudi putuju- rekao je Kris Naseta, Hiltonov predsjednik i izvršni direktor, , prenosi RTS.

Vojadžer očekuje da bi Starlab mogao da počne sa radom već 2027.godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
SVEMIR HILTONHOTEL
19. april 2024 10:39