/ - FOTO: NTO
08/05/2023 u 13:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Influenseri iz Slovenije: Vidjeli smo Crnu Goru u njenom punom sjaju

Poznati influenseri iz Slovenije posjetili su Rijeku Crnojevića, Virpazar i Stari Bar, a zatim uživali u noćnom životu Podgorice

Prirodne ljepote Crne Gore impresionirale su poznate influensere iz Slovenije Katarinu Benček i Marka Pavlović, koji su u organizaciji Nacionalne turističke organizacije Crne Gore boravili u našoj zemlji.

Tokom boravka u periodu od 3. do 8. maja, influenseri su se potrudili da uživo prenesu svaki trenutak proveden u Crnoj Gori, uključujući brojne aktivnosti, gastronomiju, odmor u hotelima, kao i obilazak turističkih atrakcija. Mnogobrojni postovi na njihovim Instagram profilima izazvali su komentare oduševljenja, a i sami nisu štedjeli riječi hvale za sve što su vidjeli i doživjeli.

image
- FOTO: NTO

Poznati influenseri iz Slovenije posjetili su Rijeku Crnojevića, Virpazar i Stari Bar, a zatim uživali u noćnom životu Podgorice. Prema njihovim riječima, glavni grad Crne Gore nudi brojne mogućnosti dobre zabave koje su posebno zanimljive mladima iz Slovenije.

- Zaista sam impresionirana Crnom Gorom i nijesam vjerovala da je ova zemlja tako zelena. Sigurno ću je ponovo posjetiti i to ovog ljeta, jer sam se uvjerila u raznovrsnost ponude. Ovdje je moguće u jednom danu iskusiti najbolje adrenalinske avanture, ali i uživati u oazama mira. Svako može naći nešto za sebe- rekla je Katarina Benček.

Sličnog mišljenja je i Marko Pavlović, koji je ovog puta otkrio nove kutke Crne Gore. Uvjerio se u savršen spoj avanture, ukusa, prirode i mira, a posebno ga je oduševio sjever naše zemlje. Obilazeći Bjelasicu i Durmitor, imali su priliku da se oprobaju u raznim uzbudljivim aktivnostima na otvorenom.

image
- FOTO: NTO

- Već nekoliko puta sam posjetio Crnu Goru, ali sad sam prvi put bio na sjeveru. Ima velike sličnosti sa planinama u Sloveniji, a opet ostavlja utisak jedinstvenog ambijenta. Predivno je, ne znam šta bih prije preporučio: sve atraktivne lokacije koje smo obišli, adrenalinski doživljaj, hranu, provod.. Vidjeli smo Crnu Goru u njenom punom sjaju- kazao je Marko Pavlović koji  sa ovog putovanja nosi najljepše utiske.

Naši gosti iz Slovenije su se upoznali sa bogatom istorijom i kulturom Cetinja, obišli Njegošev mauzolej na Lovćenu, pa se spustili do Bokokotorskog zaliva i uživali u krstarenju. Nisu zaobišli ni ostrvo Sveti Stefan, za koje kažu da je veoma slikovito i jedinstveno.

Iz turističke agencije „Gold Travel“, koja je strateški partner NTO CG, poručili su da je posjeta dobar vid promocije naše zemlje, s obzirom na popularnost koju ovi mladi ljudi imaju u svojoj zemlji, a i šire.

- Očekujemo da se na ovaj način približimo onima koji nisu bili upućeni u raznolikost crnogorske turističke ponude i prirodnih ljepota. Samim tim, očekujemo povećanje broja posjetilaca iz Slovenije u narednom periodu. Radujemo se tome, te smo spremni za sve ljubitelje prirode koji žele da sa nama istraže ljepote naše zemlje- poručili su iz turističke agencije „Gold Travel“.

Pored NTO CG, podršku u organizaciji studijske posjete dali su i strateški partneri NTO CG – turistička agencija „Gold Travel“ i hotelska grupacija Montenegro Stars, nacionalna avio kompanija Air Montenegro, konoba “Langust”, restorani “Conte” i “Ribnica”, hotel “Forca Tera”,  lokalne turističke organizacije Podgorice, Cetinja i Kotora, kao i turistička agencija „Tajus“ iz Slovenije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:20