Marković i Marinković Radomirović / - SO TIVAT
26/03/2024 u 10:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Marković: “Dani Tivta u Novom Sadu” jačaju veze na polju kulture, privrede, turizma

U okviru manifestacije “Dani Tivta u Novom Sadu” predsjednik Skupštine opštine Tivat Miljan Marković susreo se juče sa predsjednicom Skupštine Grada Novog Sada Jelenom Marinković Radomirović.

– Ova manifestacija predstavlja važnu kariku u jačanju veza na polju kulture, privrede, turizma, a razgovori koji su vođeni ovih dana sa gostima iz Tivta nisu samo prilika za razmjenu iskustava, već i za jačanje međuljudskih veza dva grada – poručila je predsjednica novosadske Skupštine.

Predsjednik Skupštine Opštine Tivat istakao je zadovoljstvo zbog održavanja pomenute manifestacije, rekavši da su ovakvi događaji potvrda izgradnje trajnih prijateljstava i partnerstva dva grada. Sastanku su prisustvovali i pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Aleksandar Petrović, te direktor Turističke organizacije Novog Sada Branislav Knežević.

image
- SO TIVAT

Marković je iskoristio posjetu prijestonici Vojvodine da se susretne sa direktorom Kulturnog centra Novog Sada Bojanom Panaotovićem, sa kojim je razgovarao na temu značaja razmjene iskustava i ostvarivanja saradnje u oblasti kulture, ali i o uticaju društvenih mreža na popularizaciju kulturnih dešavanja.

(FOTO) Tivat se predstavio u Privrednoj komori Vojvodine

U društvu generalne konzulke Crne Gore u Srbiji Nevenke Ćirović, Marković se susreo sa predstavnicama Udruženja preduzetnica Vojvodine, članom Gradskog vijeća za privredu Novog Sada Miloradom Radojevićem i direktorom tamošnje Turističke organizacije Branislavom Kneževićem. Na stolu su se našle teme u vezi sa izazovima ženskog preduzetništva i načinima njihovog osnaživanja. 

image
- SO TIVAT

Proteklog vikenda u Novom Sadu je održana manifestacija “Dani Tivta u Novom Sadu”, tokom koje je Tivat Novosađanima predstavio svoje kulturne, turističke i uopšte privredne potencijale. “Dani Novog Sada u Tivtu” najavljeni su za septembar ove godine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:42