Bar / Opština
18/03/2023 u 13:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na sajmu u Beču predstavljena ponuda Bara

Sajam Ferienmesse Wien najveći je sajam turizma u Austriji, sa prosječnom posjetom od 150 hiljada ljudi, a na njemu učestvuje više od 900 izlagača iz 70 zemalja

Turistička organizacija (TO) Bara predstavila je ponudu na međunarodnom sajmu turizma Ferien 2023, koji se od četvrtka do nedjelje održava u Beču.

Iz TO Bar su kazali da se turistička ponuda tog grada predstavlja u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije (NTO), prenosi Mina biznis.

Sajam Ferienmesse Wien najveći je sajam turizma u Austriji, sa prosječnom posjetom od 150 hiljada ljudi, a na njemu učestvuje više od 900 izlagača iz 70 zemalja.

- Poznavajući navike austrijskih turista, tokom promocije u Beču, očekivano najviše interesovanja je bilo za kampove, biciklističke i pješačke staze, seoski turizam i kulturna dobra, navodi se u saopštenju.

Posjetioci, kako je objašnjeno, imaju priliku da kroz sastanke i promotivni materijal, dobiju informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Bara sa posebnim akcentom na aktivni turizam za koji vlada najveće interesovanje.

Na štandu NaNTO ponudu uz TO Bar i hotela Kalamper & SPA, predstavljaju i lokalne turističke organizacije Budve, Kotora, Ulcinja i Podgorice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. mart 2023 15:06