Plakat TO Budva / - TO BUDVA
08/11/2022 u 08:40 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

TOB: Ove jeseni i zime, Budva će sijati svojim ljetnjim sjajem

Program manifestacije podrazumijeva dječje predstave, zatim koncerte, folklorne nastupe, kreativne radionice i druga zabavna i sportska dešavanja na trgu ispred Starog grada, a trajaće tokom cijelog novembra i decembra, saopšteno je iz TOB-a

Turistička organizacija opštine Budva pripremila je program nove manifestacije pod nazivom „Budi u Budvi“ s ciljem da u periodu van ljetnje sezone obogati turističku ponudu grada, organizuje niz lijepih događaja za sve generacije, a posebno one najmlađe, i učini boravak i život u Budvi sadržajnim i tokom jesenjih i zimskih mjese

-Program manifestacije podrazumijeva dječje predstave koje se realizuju u saradnji sa bioskopom „Cadmus Cineplex“ gdje će se i održavati, zatim koncerte, folklorne nastupe, kreativne radionice i druga zabavna i sportska dešavanja na trgu ispred Starog grada, a trajaće tokom cijelog novembra i decembra - saopšteno je iz TOB-a.

U zoni Starog grada, kako dodaju, već su postavljeni tereni za košarku i stoni tenis, pa djeca, a i odrasli, svakog sunčanog dana u velikom broju uživaju u sportskim aktivnostima, a na ovim terenima će uskoro biti organizovana i razna takmičenja.

- Program za najmlađe počinje u nedjelju, 6. novembra, predstavom „Niko se nije naučen rodio“ u produkciji NVU „Arlekin“ iz Podgorice i igraće se od 12 sati u sali 3 bioskopa „Cadmus Cineplex“. Ulaz je besplatan, bioskop će obezbijediti kokice i vodu za najmlađe, a zbog ograničenog broja mjesta rezervacije se vrše putem telefonskog broja 067 142 154 do subote do 15 sati. U nastavku realizacije manifestacije „Budi u Budvi“ tokom novembra, subotom će program na trgu ispred Starog grada počinjati u 11 sati, biće održane još dvije predstave u bioskopu, u nedjelju, 13. novembra i nedjelju, 20. novembra od 12 sati, dok će na trgu ispred Starog grada istog dana u nedjelji biti održani razni muzički nastupi od 14 sati - navode u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:30