/ - Општина Тиват
11/04/2022 u 11:28 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Туристичка понуда Тивта представљена у Загребу и Бањалуци

ТО Тиват је, заједно са локалним туристичким организацијама, промовисала новитете у понуди, као и авио-линије које отварају боље могућности за долазак гостију са та два регионална тржишта

Туристичка организација (ТО) Тиват представила је туристичку понуду града на међународним сајмовима туризма у Загребу и Бањалуци, саопштили су њени представници.

ТО Тиват је, заједно са локалним туристичким организацијама, промовисала новитете у понуди, као и авио-линије које отварају боље могућности за долазак гостију са та два регионална тржишта.

Из тиватске ТО су подсјетили да од 5. јуна стартује нова авио-линија, која ће из Бањалуке за Тиват саобраћати три пута седмично до средине септембра. Из Загреба већ постоје линије за Црну Гору, авионима нискобуџетне авио-компаније Рyанаир, која саобраћа два пута седмично за Подгорицу.

- Велико интересовање за Тиват показали су посјетиоци оба сајма, а акценат је, поред актуелних авио-линија, био и на цијенама хотелског и приватног смјештаја. Посјетиоци су се интересовали за пјешачење, бициклизам, кампове, као и понуду сјевера Црне Горе и националних паркова- наводи се у саопштењу.

Сајам у Загребу посјетили су многи познати блогери и инфлуенсери који су у склопу сајамског програма имали веома посјећена предавања. На сајму је одржана и наградна игра у којој је хотел Вилла Роyал додјелио викенд за двије особе у Тивту.

Из ТО Тиват су саопштили да је Бањалука и цјело подручје тог дијела Босне и Херцеговине веома значајно емитивно тржиште. Сајам у Бањалуци окупио је око 70 излагача из региона, док се на једином сајму туризма у Хрватској ове године, поред домаћина, представило још 12 земаља свијета.

- На оба сајма је представљена понуда хотела Тхе Цхеди Луштица баy. Тхе Цхеди хотел је представио свој производ на тржистима Босне и Херцеговине и Хрватске партнерима који раде црногорско приморје и искористио прилику да обнови сарадњу, као и учврсти и отвори нове пословне односе- наводи се у саопштењу.

У Бањалуци се поред Тхе Цхеди хотела представила и национална авио-компанија Аир Монтенегро. Из ТО Тиват су најавили да у мају слиједи и интензивна традиционална роадсхоw кампања у градовима региона на којој ће се наставити активности у циљу промоције туристичке понуде дестинације за предстојеће љето.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 17:17