Konkurs NTO CG / - FOTO: NTO CG
02/12/2023 u 15:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U cilju unapređenja kvaliteta destinacije NTO CG raspisao konkurs za izradu 30 besplatnih marketing analiza

Rezultati analize pokazaće trenutni kvalitet usluga koje pruža turistička privreda

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO CG) objavila je Poziv predstavnicima turističke privrede za dobijanje besplatne marketing analize.

U cilju unapređenja kvaliteta destinacije, NTO CG će podržati izradu besplatnih 30 marketing analiza za zainteresovane privredne subjekte. Rezultati analize pokazaće trenutni kvalitet usluga koje pruža turistička privreda, a eksperti angažovani od strane NTO CG će dati detaljne smjernice za unapređenje kvaliteta njihovih usluga i proizvoda.

Prvih trideset podnosioca prijava dostavljenih u skladu sa zahtjevima Poziva, imaće jedinstvenu priliku da dobiju besplatne personalizovane marketing analize koja će obuhvatati predstavljanje njihove ponude na Google Maps-u, stranicama TripAdvisor, Facebook, Instagram, YouTube kanalu, vlastitom website-u, te na stranicama Booking.com i Airbnb.com. Poziv je objavljen 1. decembra i traje deset dana, a uslove Poziva možete naći na sledećim linkovima:

1. https://www.montenegro.travel/me/business/vijesti-i-mediji/vijesti

2. https://www.montenegro.travel/me/business/projekti-i-podrska/nasa-podrska

Prijava je sastavni dio Poziva, podnosi se elektronskim putem:

https://www.surveymonkey.com/r/7C25RM2

Lista odabranih podnosioca prijave za dobijanje besplatne marketing analize biće objavljena na internet stranicama NTO CG, u roku od 7 dana od dana odabira.

Poziv za dobijanje besplatnih marketing analiza samo je jedan od segmenata sveobuhvatnog projekta kontrole kvaliteta destinacije, koji ima za cilj detaljnu analizu kvaliteta usluga i proizvoda u turizmu, te unapređenje istih.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 17:37