/ - ФОТО: НТО ЦГ
18/05/2022 u 11:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Црној Гори борави група туроператора са тржишта Казахстана и Јерменије

Саопштење: У Црној Гори борави група туроператора са тржишта Казахстана и Јерменије

На иницијативу и у организацији туроператора ЛЦИ МТЦ СА Гроуп у Црној Гори на студијском путовању борави група туристичких агенција из Казахстана и Јерменије чију реализцију су подржали Национална туристичка организација Црне Горе и туристичке организације Тивта, Котора, Будве.   То су саопштили из НТО Црне Горе.

Током боравка у Црној Гори група је обишла и упознала се са понудом хотела Оне анд Онлy, Регент Порто Монтенегро, Никки Беацх хотел, Цхеди Луштица Баy и Дуклеy Хотел анд Ресорт. Осим тога уприличени су обиласци најзначајнијих туристичких локалитета у Боки Которској, Будви, Цетињу. 

-Изузетно смо задовољни понудом Црне Горе. За нас је ово нова ривијера са бројним могућностима за идеалан одмор. Драго нам је што нашим гостима, који траже понуду луксузног одмора, сада можемо понудити и Црну Гору. Задовољни смо високим квалитетом туристичке понуде и хотела које смо обишли, гостољубивим домаћинима и укусном храном- истакла је Асел Албрект из ЛЦИ МТЦ СА.

Летови са тржишта Казахстана су успостављени претходне године. Ове године авио линије ће бити реализоване од почетка јуна до краја септембра и то из Нур-Султана и Алматија. 

Представник туристичке агенције Оасис, Никита Абакумов, борави већ неко вријеме у Црној Гори како би се упознао са туристичком понудом дестинације. „Црна Гора је богата природним и културним разноликостима. Имате море, планине, и бројне могућности за различите врсте туризма. Претходне године када су започети летови према Црној Гори нијесмо се надали значајном букингу имајући у виду да Црна Гора није позната на нашем тржишту. Упркос томе Казахстанци су заинтересовани да откривају и истражују нове дестинације и имали смо добар букинг претходне године, а ове године такође имамо велики број резервација. У наредном периоду наш посао је да испромовишемо понуду Црне Горе. Имајући у виду да већ неколико дана боравим у Црној Гори, обишао сам цијело приморје, а посебно сам одушевљен Боком Которском. Ово је јединствена понуда за госте који траже луксузан одмор.“ истакао је Абакумов. 

Представница туристичке агенције Травелер Цлуб из Јерменије, Софија Карапетјан је истакла да је понуда Црна Гора на тржишту Јерменије већ доста позната јер се чартер летови са овог тржишта реализују већ неколико година. Ове године летови са тржишта Јерменије ће бити организовани у периоду од краја јуна до почетка септембра и према информацијама попуњени су током цијеле сезоне. Госпођа Карапетјан је истакла да постоји интересовања туриста са овог тржишта да бораве у Црној Гори и ван главне туристичке сезоне и да у реализацији тих долазака користе авио конекције преко Варшаве и Беча.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 21:28