фото: ТО Бар / - фото: ТО Бар
21/05/2022 u 12:08 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У посјети Бару представници пољских медија

Имајући у виду значај овог тржишта за Бар, локална туристичка организација осмислила је и реализовала посебан програм, у сарадњи са Националном туристичком организацијом

Категорија смјештајних капацитета и цјеновне политике коју посједује Бар одговарају стандарду и профилу туриста из Пољске, оцијењен је приликом посјете представника пољских медија овом граду, који је организовала Туристичка организација Бар.

Имајући у виду значај овог тржишта за Бар, локална туристичка организација осмислила је и реализовала посебан програм, у сарадњи са Националном туристичком организацијом.

Програм је укључивао обилазак Старог Бара, пјешачку туру кроз маслињак Џиџарин, као и радни ручак на Бартули, у циљу упознавања залеђа Бар.

В.д. директор ТО Бар Иван Ковач приликом добродошлице истакао је да Бар има много тога да понуди и да посебно, након пандемије, жели да овом тржишту понуди боравак у природи као и активности које никога не остављају равнодушним.

-  Пољски представници медија итекако добро познају нашу морску обалу, а овом приликом доживјели су дјелић атмосфере активног одмора уз пратњу водича али и незаобилазног упознавања са највећим културно-историјским спомеником нашег града - кажу из ТО Бар.Т

О Бар угостила је представника 10 медија и то Gazeta.pl, wp.pl, Rynek Turystyczny & Magazyn Świat, Wiadomości Turystyczne, Magazyn.wakacјe.pl, Wasza Turystyka, NowaTurystyka.pl, Interia.pl, Onet.pl као и National Geographic Traveler.

-Туристичка организација Бар овом приликом је позвала и представнике барске туристичке привреде који највише послују на овом тржишту, како би нас бољеупознали са потребама истих. Ова посјета је од изузетног значаја за нашу општину, посебно због категорија смјештајних капацитета и цјеновне политике коју посједује наш град а која одговара стандарду и профилу туриста из Пољске - закључују из ТО Бар.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 09:35