/ фото: Ж.Б.
06/04/2022 u 13:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У Тивту бораве инфлуенсери из Турске

Из ТО Тивта су саопштили да је, у циљу интензивније промоције понуде дестинације и директних летова Истанбул-Тиват националне авио-компаније, планирана реализација посјете инфлуенсера са овог тржишта

Туристичка организација (ТО) Тивта, у сарадњи са националном авио-компанијом Аир Монтенегро и хотелом Регент Порто Монтенегро, реализује кампању промоције туристичке понуде на тржишту Турске.

Из ТО Тивта су саопштили да је, у циљу интензивније промоције понуде дестинације и директних летова Истанбул-Тиват националне авио-компаније, планирана реализација посјете инфлуенсера са овог тржишта.

- У периоду од 31. марта до 2. априла у Тивту је боравио фоод инфлуенсер Гурхан Кара. Резултат посјете је преко 50 објава на његовом профилу о дестинацији, хотелу Регент Порто Монтенегро и туристичкој понуди- наводи се у саопштењу.

Кара је казао да је Тиват прелијеп град, са дивном природом, одличном гастро понудом и угодним смјештајем.

- Људи су јако топли и дружељубиви. Дочекани смо са великом љубазношћу. Веома је погодно што се аеродром налази у близини свих мјеста за посјету, као и хотела. Директан лет из Истанбула за Тиват такође чини овај град интересантном и пожељном дестинацијом за госте из Турске- навео је Кара.

Из тиватске ТО су додали да је почетком априла у Тивту боравио и инфлуенсер Халил Бекар.

- Имајући у виду да су у фокусу његових објава дестинацијске фотографије, током свог боравка посјетио је рурално насеље Горњу Ластву, тиватски залив са нагласком на три острва - Острво цвијећа, Свети Марко и Госпа од Милости, као и рибарско насеље Бјелила- наводи се у саопштењу.

Из ТО су додали да у мају очекују посјету још једне инфлуенсерке са овог тржишта.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:37