Стеван Катић / - к.м.
14/06/2022 u 10:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Катић: Сви хотелски капацитети су попуњени до краја октобра

Очекујем да 2022. превазиђе рекордну 2019, а да ли ће се овај мој ентузијазам обистинити, видјећемо крајем октобр, поручио је први човјек Херцег Новог

Градоначелник Херцег Новог Стеван Катић казао је да се од престојеће туристичке сезоне може очекивати да буде на високом нивоу.

"Данас имамо 9.000 туриста у Херцег Новом, што је негдје око 170 одсто оствареног промета у односу на упоредни период претходне године и значајно више него 2019. године. Сви хотелски капацитети су попуњени до краја октобра и ако узмемо у обзир укупан потенцијал, очекујем да 2022. превазиђе рекордну 2019, а да ли ће се овај мој ентузијазам обистинити, видјећемо крајем октобра", поручио је Катић.

Градоначелник Херцег Новог задовољан је данашњим састанком Координационог тијела за припрему и праћење туристичких сезона, јер је, како истиче веома корисна сарадња актера на државном и локалном нивоу.

- Пуно је проблема који нас заједнички вежу, а на овим састанцима се управо ти проблеми рјешавају и доносе се разни закључци. Очекујем да ова туристичка сезона буде на завидном нивоу. Ја сам изнио нека моја становишта узимајући у обзир и мишљења туристичких радника који раде на локалном нивоу, да су сви хотелски капацитети када је у питању Херцег Нови попуњени до краја октобра. У новембру ћемо видјети да ли се остварио овај мој оптимизам - казао је Катић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:31