/ FOTO - IVAN PETROVIC-IPE
21/05/2023 u 10:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ŽPCG: U turističkom vozu iz Bara za Kolašin oko 300 njemačkih turista

Kažu i da su otvoreni za saradnju sa svim turističkim agencijama za realizaciju grupnih putovanja po zahtjevu i shodno raspoloživim kapacitetima

Željeznički prevoz Crne Gore u svojoj ponudi ima prevoz turističkih grupa na relaciji Bar - Kolašin - Bar koje realizuje u saradnji sa turističkim agencijama i organizacijama.

U ponudi su posebni vozovi za potrebe agencija, kao i prevoz grupa na redovnim linijama.

Tako je juče iz Bara krenuo turistički voz sa oko 300 njemačkih turista na relaciji Bar – Kolašin, u saradnji sa Mišelom Baderom, predsjednikom Fondacije budućnost crnogorskog turizma, sa kojim ŽPCG ima višegodišnju saradnju u vidu promocije željezničkih usluga i turističkih potencijala željeznice na njemačkom tržištu.

- U planu je organizacija više ovakvih turističkih vozova za koje postoje aranžmani i interesovanje turističkih agencija, kako bi inostrani turisti mogli uživati u ljepotama Crne Gore i spektakularnom pogledu koji se pruža iz voza- saopštio je ŽPCG.

Kažu i da su otvoreni za saradnju sa svim turističkim agencijama za realizaciju grupnih putovanja po zahtjevu i shodno raspoloživim kapacitetima.

- Naša kompanija usmjerena je prvenstveno na sigurnost, bezbjednost i komfor korisnika naših usluga, a ono što je trenutno u fokusu menadžmenta jeste intenzivna priprema i realizacija turističke sezone, koja će prema najavama sa relevantnih državnih adresa biti veoma uspješna, čak mnogi smatraju i rekordna- zaključuje se u saopštenju ŽPCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:57