Божо Врећо гост Радија Д / - принтскрин Јутјуб
05/03/2022 u 12:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Божо Врећо гост Радија Д: Ја сам човјек љубави

Истиче да је то један флуидан процес, љубав која тече, која нема заустављања, која се силовито искаже у својој пуноћи

Мисија Божа Врећа у животу у овим турбулентним временима је да му се душе других људи отварају, да схвате да ће их он на прави начин схватити, пружити им утјеху и саслушати, казао је овај познати принц севдаха у интервју Радију Д.

- То никако није само моје константно давање тим људима и публици, него је то заиста синергија између нас која се деси, и сјајно је што не постоји ништа између што би било баријера - каже Врећо.

Истиче да је то један флуидан процес, љубав која тече, која нема заустављања, која се силовито искаже у својој пуноћи. Пресрећан је због распродатих концерата.

- Сјајно је то што су људи гладни љубави и виде како љубав заправо изгледа. Многи ми кажу ти си човјек љубави, биће љубави. Ја сам биће љубави зато што сам прихватио себе. Прихватити себе је највећи задатак човјека - каже Врећо.

Овај популарни пјевач је магистар археологије, за коју каже да је воли откад зна за себе.

- Археологија ми је увијек негдје била извор информације и свега онога што ми је можда помогло у севдаху. Севдах је заправо моја ископина, која ме је пронашла у право вријеме, која ме је пратила од дјетињства, али са 25 година ме пронашла и изабрала као свог идеалног партнера и никада ме није напустила. Севдахолика ме преобратила и индивидуално и визуелно - каже Врећо.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:24