Bečić / -FOTO: DEMOKRATE
10/08/2022 u 15:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Demokrate Spajiću: Ne miješajte Bečića u vaše igre i ne stavljajte nas u isti koš sa Abazovićem

Vi znate da mi to ni sa čim nijesmo zaslužili, poručili su iz Bečićeve partije

Pošto je bivši ministar finansija Milojko Spajić saopštio da je na sličan način kao sa premijerom Dritanom Abazovićem, "samo prisnije" razgovarao sa liderom Demokrata Aleksom Bečićem, reagovali su iz Bečićeve partije. 

Ne stišava se fama oko fotografije s Tvitera, Spajić: Možda sam naivan, ali nisam sujetan

Tamara Vujović, poslanica Demokratske Crne Gore poručila je Spajiću da Aleksu Bečića ne miješa u njegove igre i da ne stavlja Demokrate u isti koš, praveći neumjesne paralele, sa neustavnim premijerom.

- Vi znate da mi to ni sa čim nijesmo zaslužili. Imajte na umu da smo Vas u Vladi nesebično podržavali da radite u interesu građana, te da ne možemo mi i oni koji su Vas srušili biti isto, a ni slično- poručila je Vujović. 

image
-TAMARA VUJOVIć

Fotografija bivšeg ministra finansija sa premijerom Dritanom Abazovićem od juče je u žiži javnosti, a društvene mreže su bukvalno gorjele pošto se javio i bivši premijer Zdravko Krivokapić, kome je fotografija najviše zasmetala.

Nevolje na dvoru: Krivokapić Spajiću poručio da ga neće podržati, jer šuruje sa Abazovićem

Spajić je sada na društvenoj mreži Fejsbuk tokom jedne prepiske otkrio da mu je tim Abazovićevih saradnika prvi ponudio da sjedne sa njima na kafu, dok je bio u prolazu prema Risnu. 

- Isto sam se sa Aleksom Bečićem vidio prije par sedmica i mnogo prisnije pričao razmišljajući i o predizbornoj koaliciji- kazao je Spajić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:19