Dritan Abazović / - DRITAN ABAZOVIć
08/10/2023 u 15:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Abazović: Avion "To Montenegro" spreman da ode po naše građane u Izrael

Svi naši državljani mogu uvijek računati na podršku države u svakom dijelu svijeta, poručio premijer

Vlada Crne Gore i Ministarstvo vanjskih poslova u kontaktu su sa našim građanima i sa počasnim konzulom Crne Gore Nimrodom Rinotom pripremaju spisak potencijalnih putnika koji su ostali u Izraelu, saopštio j premijer Dritan Abazović. 

- Jutros smo zajedno sa našom nacionalnom kompanijom "To Montenegro" dogovorili zajedničke aktivnosti za evakuaciju naših državljana usljed narušavanja bezbjednosne situacije u Izraelu. Zadužio sam sve nadležne institucije da prioritetno djeluju u cilju evakuacije naših građana i zaštiti njihove lične sigurnosti - saopštio je premijer na svom profilu na mreži X.

 Crna Gora ostaje posvećena miru i poziva na prekid terorističkih napada i svakog drugog oblika nasilja kazao je on i poručio je našim državljanima "da mogu računati na podršku države u svakom dijelu svijeta". 

- Ovom prilikom zahvaljujem na uloženom naporu kolegama iz MVP, Ministarstva odbrane, menadžmentu kompanije To Montenegro, na čelu sa Pavlom Ljesarom, predsjednikom Odbora direktora i Markom Anžurom, izvršnim direktorom, kao i našem počasnom konzulu u Izraelu Nimrodu Rinotu - poručio je Abazović. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 00:17