/ - дан
29/09/2021 u 13:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Абазовић: Црну Гору унаприjедити као авио-дестинациjу

Разматране су могућности коjе се тичу интересовања страних инвеститора за нашу државу, констатуjући да jе заjеднички циљ радити на побољшању укупне инфраструкуре и бољем приступу нашоj држави кроз авио-саобраћаj

Потпредсjедник Владе Црне Горе др Дритан Абазовић организовао jе данас састанак на тему унапређења Црне Горе као авио-дестинациjе. Састанку су присуствовали Зоран Радуновић, државни секретар у Министарству капиталних инвестициjа, Бранко Крвавац, државни секретар у Министарству финансиjа, Предраг Тодоровић, извршни директор Ер Монтенегро, Горан Jандреоски, извршни директор Аеродроми Црне Горе, мр Петар Радуловић, замjеник извршног директора Аеродроми Црне Горе, саопштено је из Кабинета потпредсједника Владе.

На састанку су разматране могућности коjе се тичу интересовања страних инвеститора за нашу државу, констатуjући да jе заjеднички циљ радити на побољшању укупне инфраструкуре и бољем приступу нашоj држави кроз авио-саобраћаj.

Говорећи о протеклоj туристичкоj сезони као веома успjешноj, саговорници су истакли задовољство урађеним кроз кратак временски оквир, констатуjући да су припреме за наредну туристичку сезону већ почеле.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 13:11