Борис Гандел и Филип Аџић / - Министарство
07/06/2022 u 09:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аџић-Гандел: Република Словачка чврсто подржава приступање Црне Горе ЕУ

Република Словачка је искрен партнер и подршка Црној Гори још од обнове незавиности 2006. године, казао је амбасадор Гандел

Министар унутрашњих послова Филип Аџић састао се данас са амбасадором Републике Словачке у Црној Гори Борисом Ганделом. Састанак је био прилика да саговорници апострофирају изузетне односе Црне Горе и Словачке Републике, те су том приликом истакли да их карактерише садржајна сарадња, а учесталост политичких и радних контаката представља потврду изузетног међусобног партнерства.

Република Словачка је искрен партнер и подршка Црној Гори још од обнове незавиности 2006. године, закључено је на састанку. На тој линији, амбасадор Гандел изразио је чврсту опредијељеност Словачке Републике да настави са пружањем подршке Црној Гори у процесу европских интеграција.

Министар Аџић је информисао о кључним циљевима нове Владе Црне Горе, те увјерио у њен проевропски и проевроатлански састав. На тој линији, амбасадор Гандел честитао је 5. годишњицу уласка Црне Горе у НАТО.

Саговорници су похвалили сарадњу двије Полиције и сложили се да у предстојећем периоду има простора за додатно јачање веза.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. april 2024 13:23