/ - FOTO: MUP
06/06/2023 u 15:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić i Terzić u Herceg Novom: Crnogorska policija profesionalna, građani imaju mir i sigurnost

Adžić i Terzić zaključuju da je njihova obaveza kao rukovodstva da u narednom periodu još više pokažu da će se cijeniti samo rad i rezultati i da u napredovanju nema diskriminacije

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić i v.d. direktora Uprave policije Nikola Terzić su se u okviru radne posjete Odjeljenju bezbjednosti Herceg Novi sastali sa načelnikom i tom prilikom razgovarali o aktuelnim temama na planu bezbjednosti u ovom gradu, sapšteno je iz MUP-a.

Sastanak je, kako su naveli, bio prilika da se ministar i direktor upoznaju sa sa aktuelnim stanjem kada je u pitanju funkcionisanje Odjeljenja bezbjednosti, sa fokusom na prioritetne zadatke, raspoložive materijalno-tehničke i kadrovske kapacitete, te ostvarene rezultate u radu.

U tom svjetlu posebna pažnja bila je usmjerena na aktivnosti u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, te je konstatovano da policijski službenici imaju kapacitete da odgovore na ono što su očekivanja građana i svih onih koji posjećuju ovaj grad.

- Raduje me što je crnogorska policija sposobna i profesionalna, i što zahvaljujući njihovom predanom radu građani i turisti mogu da računaju na mir i sigurnost - poručio je Adžić.

Adžić i Terzić zaključuju da je njihova obaveza kao rukovodstva da u narednom periodu još više pokažu da će se cijeniti samo rad i rezultati, da u napredovanju nema diskriminacije, i što je najvažnije da kriminal neće naći uporište u našoj državi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. oktobar 2023 18:45