/ Foto: LAZAR RUZIC
28/10/2022 u 11:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić: Izvjesno je da ćemo povećati zarade zaposlenima u MUP-u

Rješavanje stambene problematike biće prioritet u narednom periodu, kazao je on

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić održao je sastanak sa predstavnicima Sindikata Uprave policije, Sindikata Ministarstva unutrašnjih poslova, Nezavisnog sindikata policije na kom je poručio da je izvjesno povećanje zarada i pomoć pri rješavanju stambenog pitanja zaposlenih  .

Adžić je akcentovao značaj što skorijeg usaglašavanja i potpisivanja  Kolektivnog ugovora za zaposlene i naglasio da će predstavnici Nezavisnog sindikata policije biti uključeni u radnu grupu za izradu Kolektivnog ugovora.

- Pored uređivanja prava zaposlenih kroz Kolektivni ugovor, jednako je važno i poboljšanje njihovih materijalno tehničkih uslova za rad, nabavka opreme i uniformi. Uvećanje zarada zaposlenih kao i rješavanje stambene problematike biće prioritet u narednom periodu- kazao je on. 

- Menadžment MUP-a i predstavnici sindikata Ministarstva i Policije stoga su na istom zadatku – da zajedno stvore uslove za bolji status i položaj zaposlenih jer se na taj način dodatno unapređuje kvalitet rada i postižu dobri rezultati, te će se u narednom periodu na ostvarenju ovog cilja predano raditi- zaključeno je na sastanku. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. maj 2023 23:50