Posjeta Upravi za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove / - FACEBOOK
13/10/2022 u 11:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ambasador Republike Argentine u radnoj posjeti Upravi za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove

Ambasador Osvaldo N. Marsico je iskazao otvorenost za dalje unapređenje saradnje dvije prijateljske zemlje, uz spremnost da podrži sve aktivnosti koje jačaju vezu između Republike Argentine i Crne Gore

Ambasador Republike Argentine, gospodin Osvaldo N. Marsico sa zamjenikom, gospodinom Javier A. Chalian, posjetio je Upravu za bezbjednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove gdje se sastao sa direktorom Uprave Vladimirom Đakovićem i saradnicima.

Ambasador Republike Argentine, Nj.E. Osvaldo N. Marsico je iskazao otvorenost za dalje unapređenje saradnje dvije prijateljske zemlje, uz spremnost da podrži sve aktivnosti koje jačaju vezu između Republike Argentine i Crne Gore u oblastima iz nadležnosti Uprave, a koja će rezultirati jačanjem privredne saradnje između dvije zemlje.

image

Ambasador Republike Argentine u radnoj posjeti

- UPRAVA ZA BEZBJEDNOST HRANE, VETERINU I FITOSANITARNE POSLOVE

Direktor Đaković je predstavio dosadašnju saradnju sa Republikom Argentinom u oblasti trgovine hranom biljnog i životinjskog porijekla, u oblasti zdravlja bilja, ali i procesa usaglašavanja sertifikata u oblasti zdravlja životinja.

Ambasador Osvaldo N. Marsico izrazio je zahvalnost na gostoprimstvu i istakao da se u Crnoj Gori osjeća kao da se nalazi među prijateljima i ukazao na važnost saradnje i izgradnji veza između dvije zemlje, pri čemu je pripisao posebnu važnost crnogorskoj zajednici u Republici Argentini.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 15:19