Мокри коловози / - Портал Дан
30/09/2022 u 09:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

AMSCG: Oprez zbog mokrih puteva

Iz Auto-moto saveza Crne Gore su savjetovali oprezniju i vožnju prilagođenu stanju na putevima kao i poštovanje pravila saobraćaja

U Crnoj Gori jutro se saobraća po mokrim putevima, a vidljivost je smanjena, kazali su iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su savjetovali oprezniju i vožnju prilagođenu stanju na putevima kao i poštovanje pravila saobraćaja.

"Duž klisura i usjeka učestali su odroni. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna dodatna opreznost", naveli su iz AMSCG-a.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta i od 13 sati i 45 minuta do 16 sati i 45 minuta.

Privremeno se, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6 dionica Mihajlovica Rance-Pljevlja, odobrava totalna obustava saobracaja za sve vrste vozila u terminu od 14 do 18 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Na regionalnom putu Đurdjevića Tara-Mojkovac u mjestu Sokolovina, zbog postavljanja zaštitnog pletiva saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljena od osama do 12 sati i od 13 do 16 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo doistoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. mart 2023 21:09