Добри услови за вожњу / - АМСЦГ
20/05/2022 u 09:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АМСЦГ: Повољни услови за вожњу

Саобраћаj на магистралном путу М-6 на дионици Михаjловица - (Ранче) Пљевља због реконструкциjе биће обустављен од 11 до 15 сати

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по претежно сувим путевима, саопштили су из Ауто мото савеза и упозорили на ситниjе одроне дуж клисура и усjека.

На дионицама гдjе се изводе радови неопходно jе поштовање постављене саобраћаjне сигнализациjе.

Саобраћаj на магистралном путу М-6 на дионици Михаjловица - (Ранче) Пљевља због реконструкциjе биће обустављен од 11 до 15 сати.

На магистралном путу М-5 Рожаjе-Шпиљани због радова саобраћаj се обуставља од осам до 11 сати и од 13 сати 30 минута до 16 сати и 30 минута.

Због санациjе клизишта на магистралном путу м-3 дионица Шћепан Поље-Никшић промиjењен jе режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова. На том путу саобраћаj ће приjе Плужина бити обустављен од девет до 11 сати и од 13 до 15 сати.

На регионалном путу Р-13, од петље Матешево до истоименог насеља, саобраћаj ће због реконструкциjе за све врсте возила бити привремено обустављен. Саобраћаj ће се усмjеравати преко аутопута.

На магистралном путу М-3, дионица Дебели Бриjег-Мељине, у мjесту Топла, због санациjе клизишта саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

На магистралном путу М-3 дионица Херцег Нови-Липци, у мjесту Биjела саобраћаj jе због реконструкциjе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни уз повремене прекиде не дуже од 15 минута.

Због изградње булевара од раскрснице Подгорица-Цетиње-Никшић до Команског моста, саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни.

На магистралном путу М-3, дионица Даниловград-Подгорица, у току jе реконструкциjа пута, због чега се саобраћа наизмjенично jедном траком на мjестима радова, а могући су повремени прекиди саобраћаjа не дужи од 15 минута.

Због реконструкциjе регионалног пута Р-1, дионица Моjковачка улица, саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Због санациjе регионалног пута Р-13, дионица Матешево-Колашин, у зони Матешева саобраћаj jе промиjењен са двосмjерног на jедносмjерни, са повременим прекидима не дужим од 15 минута.

Из компаниjе ЦРБЦ, коjа прави ауто-пут, обавиjестили су да jе приступ градилишту дозвољен само запосленима уз посjедовање нове пропуснице.

Наводи се да jе ограничење брзине у тунелима 20 километара на сат (км/х), док jе ограничење брзине кретања на мjестима гдjе су радови завршени 40 км/х.

- Свако прекорачење брзине ће се евидентирати и адекватно санкционисати од полициjе -каже се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. februar 2023 11:01