казне у саобраћају / - илустрација
02/10/2022 u 09:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

AMSCG: Saobraća se po mjestimično suvim putevima

Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost - naveli su iz AMSCG-a

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično suvim putevima, a duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

- Savjetuje se oprezna vožnja prilagođena stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna opreznost - naveli su iz AMSCG-a.

Na magistralnom putu M-5 dionica Rožaje–Špiljani, zbog rekonstrukcije puta, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 15 sati.

Zbog rekonstrukcije regionalnog puta R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 14 sati.

Privremeno se, zbog izgradnje Bulevara od raskrsnice Podgorica-Cetinje-Nikšić do Komanskog mosta, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-13, od petlje Mateševo do istoimenog naselja, zbog sanacije klizišta režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a odobrava se i povremena i potpuna obustava saobraćaja, ne duže od 15 minuta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. februar 2023 18:32