Магазин о ЦГ
16/07/2021 u 14:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Аустријски магазин: Црна Гора - најбоље са Балкана

Подсјећамо, Аустрија је недавно укинула забрану путовања у Црну Гору, што је објављено у свим аустријским медијима

Аустријски магазин за луксузна путовања Connoiseur Circlе објавио је афирмативни чланак о Црној Гори као туристичкој дестинацији под називом Црна Гора-најбоље са Балкана, јавља портал РТЦГ.

У чланку који је објављен на десет страна овог престижног магазина, новинар Јöрг Бертрам, који је у априлу у организацији Националне туристичке организације Црне Горе боравио у студијској посјети нашој земљи, позива читаоце да дођу на одмор у Црну Гору стављајући акценат на разноликости туристичке понуде и луксузне хотеле.

-Високе планине, дубоке клисуре, прелијепе увале за купање и села као из сликовница: Црна Гора вас позива на незаборавно путовање на врло малом простору. Није ни чудо што земља са најјужнијим фјордом у Европи и разноврсном понудом за активан одмор у природивећ дуго привлачи луксузне путнике, пише Бертрам- написао је Бертрам.

image

Магазин о ЦГ

Боравећи у Црној Гори Јорг је обишао хотеле у континенталном дијелу Црне Горе, настављајући ка сјеверу и југу земље. 

Магазин Connoiseur Circle, који излази четири пута годишње, намијењен је читаоцима земаља њемачког говорног подручја који преферирају луксузна путовања. О популарности овог аустријског магазина, говори и број читалаца, који досеже до 300.000.

image

Магазин о ЦГ

-Да је Црна Гора све интересантнија дестинација за путовања у Аустрији свједочи и недавна објава највећег аустријског медија Куриер.ат који је својим читаоцима предложио осмодневну посјету нашој дестинацији, истичући љепоте Боке Которске, пјешчаних плажа, манастира и медитеранске климе, док је аустријски портал дерстандард.ат промовисао путовање возом у Црну Гору-саопштили суи из НТОЦГ.

Такође, претходне седмице и други реномирани медији из Њемачке, Аустрије и Швајцарске, међу којима су Бадисцхе Зеитунг, реисетопиа.де и Саарбрüцкер Зеитунгписали су о Црној Гори као атрактивној туристичкој дестинацији.

-Подсјећамо, Аустрија је недавно укинула забрану путовања у Црну Гору, што је објављено у свим аустријским медијима, укључујучи и најчитанији аустријски дневни лист Клеине Зеитунг- казали су из НТО.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 13:02