Илустрација / - NOVI.BA
02/04/2022 u 18:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Банка из Подгорице не да новинару Спутњика зарађену плату

На одговор, који је данас стигао на адресу Нововића, чекало се скоро десетак дана, а оно што у њему пише је посебно интересантно, чак невјероватно

Дописнику „Спутњика“ из Црне Горе Бобану Нововићу подгоричка „ЦКБ банка“, која је у саставу „ОТП банке“, не дозвољава да подигне своју плату за фебруар.

Тачније, новац који му је уплатила банка из Београда и послала свифт као доказ уплате, није ни легао на његов рачун. „ЦКБ банци“ су се обратили и адвокат кога је Нововић ангажовао, сам новинар, али и надлежни из „Спутњика“.

На одговор, који је данас стигао на адресу Нововића, чекало се скоро десетак дана, а оно што у њему пише је посебно интересантно, чак невјероватно.

Нововић истиче да образложење има неколико невјероватних недостатака, јер се не помињу нигдје закони или одлуке државе Црне Горе, чији је он држављанин од рођења, а клијент банке најмање 20 година.

Из образложења се стиче утисак да банка нема никакве обавезе да поштује црногорске законе или Устав, нечија грађанска права да њен клијент користи плату коју је зарадио.

(Спутњик)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:23