фото: Спортски центар / - фото: Спортски центар
03/04/2022 u 16:21 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бар: Одржан први "Корак за оброк" за оне којима је помоћ најпотребнија

Упркос лошим временским условима, Барани су се прикључили акцији која је за циљ имала сакупљање новчаних средстава за рад Народне кухиње

Хуманитарна акција Први „Корак за оброк“, у организацији Спортско-рекреативног центра Бар, а у сарадњи са НВУ „Жене Бара“, одржан је данас. Упркос лошим временским условима, Барани су се прикључили акцији која је за циљ имала сакупљање новчаних средстава за рад Народне кухиње.

Стартна тачка била је постављена испред Спортске дворане „Тополица“, гдје се налазио пункт Жена Бара. Сваки учесник добио је наруквицу, а сваким пређеним километром донирао је један еура за кухињу у којој се свакодневно спреми 250 оброка за наше суграђане.

Директор Спортско-рекреативног центра Бранислав Ненезић, каже да је, имајући у виду временске услове и кишу која је падала сат времена прије почетка окупљања, задовољан акцијом и резултатом. Скупљена сума од изузетног је значаја за рад Народне кухиње.

- Сви наши суграђани данас су могли донирати средства за Народну кухињу, а принцип је сљедећи: за сваки пређени километар донира се један еуро, за оне којима је та помоћ најпотребнија. Учесници су добили наруквицу са логом организатора. Рута није била одређена, свако је могао сам себи да је одреди. Циљ је да се пређе што више километара. Неки ће и трчати да би остварили што већу донацију - казао је Ненезић.

У наредном периоду биће организовано још сличних акција, најављује Ненезић, све са циљем помагања Народној кухињи, у којој помоћ свакодневно налази велики број наших суграђана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 03:01