фото: Општина / - фото: Општина
23/01/2022 u 15:19 h
Dragan StojanovićDragan Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бар: Ускоро почиње изградња семафора на раскрсници код "Волија"

Вриједност радова који се финансирају из општинског Буџета износи нешто преко 82.000 еура

Проблем честих саобраћајних незгода на раскрсници Улице „Јована Томашевића” и „Булевара ЈНА”, код објекта „Воли”, који представља једну од „црних” саобраћајних тачака у Бару ускоро ће бити ријешен.

Како је данас саопштено из Општине Бар, створени су сви услови да се почне са изградњом семафора на поменутој раскрсници, а за ову намјену из општинског буџета биће издвоје нешто више од 82 хиљаде еура.

- Општина Бар створила је све услове да се отпочне са изградњом семафора на раскрсници улице Јована Томашевића и Булевара ЈНА, код објекта „Воли”. Након спроводеног јавног тендера по јавном поступку који је расписан још у новембру 2021. године, уговор ће бити потписан са фирмом „ПТТ Инжењеринг” д.о.о., након чега ће се одмах приступити радовима - саопштено је из Општине Бар.

На овај начин, како се додаје, Општина Бар настоји да квалитетније уреди саобраћај на једној од комплекснијих раскрсница у граду, на ефикасан начин који ће допринијети већој безбједности свих учесника у саобраћају и релаксирати кретање возила и пјешака на овој прометној раскрсници.

Вриједност радова који се финансирају из општинског Буџета износи нешто преко 82.000 еура. Завршетак радова предвиђен је у року од 60 дана а динамика ће зависити од временскох услова.​

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 13:49