/ - фото: саопштење
11/01/2022 u 18:33 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић ће предложити да Весна Пећанац добије црногорско држављанство

Умјетници који су својим даром оплемењивали и чинили љепшим животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот, написао је Бечић

Алекса Бечић, предсједник Скупштине Црне Горе, саопштио је да са особитим задовољством ће предложити да Весна Пећанац, истакнута глумица и супруга прослављеног редитеља Живка Николића, добије црногорско држављанство.

- Ако то госпођа Пећанац жели. Умјетници који су својим даром оплемењивали и чинили љепшим животе бројних генерација из Црне Горе и региона заслужују достојанствен живот и посебан однос наше државе, чије име су прославили далеко ван наших граница-написао је Алекса Бечић на свом Твитер налогу.

Глумица Весна Пећанац остварила је бројне улоге како на филму и телевизији, тако и на позоришним даскама.

Ипак, познату глумицу живот није мазио. За кратко вријеме изгубила је мужа и родитеље, а сада су се на Твитеру појавиле фотографије Весне из народне кухиње, са тужним изразом лица и марамом на глави, објављује Објектив.

– Редовна корисница кухиње Верског добротворног старатељства. Да ли препознајете жену на овим фотографијама? – написала је једна твитерашица.

Многе је овакво издање глумице шокирало и потресло.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 15:35