Aleksa Bečić / - DEMOKRATE
19/09/2023 u 19:06 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić povodom tragedije kod Obzovice: Ujedinjiti se u stvaranju sigurnijeg i odgovornijeg okruženja

Upućujem moje najiskrenije izraze saučešća porodicama stradalih, i prenosim nade za brz i potpun oporavak povrijeđenim putnicima, naveo je on

Duboko smo potreseni viješću o saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas na Obzovici. Gubitak života ostavio je trajnu ranu u našim srcima, a njihovim porodicama veliku patnju, poručio je lider Demokrata Aleksa Bečić.

- Upućujem moje najiskrenije izraze saučešća porodicama stradalih, i prenosim nade za brz i potpun oporavak povrijeđenim putnicima. U ovim teškim trenucima, naše misli i molitve su sa vama, uz čvrstu nadu da se više nikada neće ponoviti. Ovaj događaj je ujedno bolno podsjećanje na surovu stvarnost koju saobraćajne nesreće unose u ljudske živote. Istovremeno, poziva nas na kolektivnu i pojedinačnu odgovornost, i na duboku refleksiju o važnosti preduzimanja svih neophodnih mjera za zaštitu ljudskih života - naveo je on.

Bečić je istakao da se u svijetlu ove tragedije, moramo se ujediniti u svojoj posvećenosti ka stvaranju sigurnijeg i odgovornijeg okruženja za sve članove naše zajednice."

(VIDEO/FOTO) Težak udes kod Obzovice: Autobus sletio u provaliju, dvije osobe stradale, 22 povrijeđene

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. decembar 2023 07:51