Алекса Бечић / - IGOR SLJIVANCANIN
12/10/2021 u 19:14 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бечић: Увјерен сам да ће ЦАНУ наставити да доприноси развоју наше државе

- Ваш дан је и дан свих научних радника и умјетничких стваралаца, то је дан свих нас који желимо црногорско друштво засновано на знању и образовању, на његовању највиших демократских стандарда и вриједности грађанског друштва - навео је он

Предсједник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић упутио је честитку академику Драгану K. Вукчевићу, предсједнику ЦАНУ-а поводом Дана Црногорске академије наука и умјетности. 

 - Ваш дан је и дан свих научних радника и умјетничких стваралаца, то је дан свих нас који желимо црногорско друштво засновано на знању и образовању, на његовању највиших демократских стандарда и вриједности грађанског друштва. Стога, имао сам част да прихватим Ваш позив да будем члан Одбора за обиљежавање овог изузетно значајног јубилеја, и на тај начин, својим скромним доприносом, искажем изузетно поштовање које имам према члановима ЦАНУ и свим људима који свој животни вијек проводе у пресипитивању дотадашњих научних истина и, са друге стране, стварајући непроцјењива умјетничка ђела, чиме скупа праве огромне искораке и предводе укупни напредак црногорског друштва. У увјерењу да ће академици, научни радници и умјетнички ствараоци сваки наредни 12. октобар обиљежавати у све бољим условима за обављање своје дјелатности, а да ће ЦАНУ наставити да у кооперацији са другим друштвеним чиниоцима нуди одговор на садашње и будуће изазове, и тако активно доприноси развоју наше државе, користим прилику да Вам још једном честитам Дан ЦАНУ - навео је Бечић у честитци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:47