Donacija NVU ”Žene iz Bara” / -CKB
25/12/2023 u 12:17 h
PROMOPROMO
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogatija praznična trpeza za 250 korisnika Narodne kuhinje NVU „Žene Bara“

Praznična trpeza korisnika Narodne kuhinje, biće bogatija zahvaljujući aktivnostima koje je sproveo tim NVU „Žene Bara“

Zajedno sa Crnogorskom komercijalnom bankom koja je donirala potrebne količine namirnica, „Žene Bara“ su se pobrinule da predstojeći praznici budu ugodniji za oko 250 korisnika Narodne kuhinje.

„Zahvaljujemo se CKB-u i divnim damama iz njihove filijale u Baru na donaciji namirnica za Narodnu kuhinju. Ova pomoć stiže u pravo vrijeme, kako bismo mogli pomoći porodicama i pojedincima u stanju socijalne potrebe da ljepše provedu predstojeće praznike. Želimo da i u ovo praznično vrijeme podsjetimo da svi oni koji su u mogućnosti nikada ne treba da zaborave one koji se nalaze u teškoj životnoj situaciji i pomognu im koliko god im to prilike dozvoljavaju“, istakla je Vesna Jovanović u ime NVU „Žene Bara“.

Donaciju CKB-a uručile su zaposlene CKB filijale u Baru na čelu sa Marjanom Markoč, direktoricom filijale.

„One se zovu „Žene Bara“, ali se njihova plemenitost i solidarnost odavno prepoznaju u cijeloj državi. Želim naglasiti da su primjer istinske brige za zajednicu koji treba da nas inspiriše da budemo podrška svima kojima je potrebna pomoć. Nadamo se da će ova naša zajednička inicijativa uljepšati praznične trenutke korisnicima Narodne kuhinje uz iskrene želje da se njihov položaj značajno popravi u vremenu koje je pred nama“, poručila je Marjana Markoč, direktorica CKB filijale u Baru.

image

Donacija NVU "Žene iz Bara"

-CKB
image

Donacija NVU "Žene iz Bara"

-CKB

Donacija „Ženama Bara“ uručena je nakon početka rada renovirane CKB filijale u ulici Maršala Tita br. 5.  Filijala je otvorena svakog radnog dana od 8.00 do 18.00 h, kao i subotom od 8.00 do 13.00 h.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 19:25