Boris Bogdanović / - FOTO: DEMOKRATE
11/12/2023 u 11:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bogdanović: Djeca su naš najvredniji resurs, a naš rad u njihovom interesu zalog je za budućnost

Demokrate Inicirale reforme kojima su svi osnovci dobili besplatne udžbenike, a sva djeca dječije dodatke

Obaveza je svakog pojedinca da uradi sve što je u njegovoj mogućnosti da se djeca i sve buduće generacija ne susreću sa problemima koje su imali njihovi prethodnici, poručio je generalni sekretar i predsjednik kluba poslanika Demokrata Boris Bogdanović čestitajući u ime Kluba poslanika Demokratske Crne Gore i u svoje ime građankama i građanima i djeci Crne Gore Međunarodni dan UNICEF-a.

Osnovan na ovaj dan prije 77 godina, UNICEF je predano radio da svakom djetetu obezbijedi uslove za što srećnije i bezbrižnije djetinjstvo. Svojim prisustvom u 192 i sjedištem u čak 150 zemalja širom svijeta, UNICEF je bio i ostao iskren i pouzdan prijatelj naših najmlađih, naveo je on.

- Obaveza je svakog pojedinca da uradi sve što je u njegovoj mogućnosti da se djeca i sve buduće generacija ne susreću sa problemima koje su imali njihovi prethodnici. Poučeni time, inicirali smo reforme kojima su svi osnovci dobili besplatne udžbenike, a sva djeca dječije dodatke. Neka ovo budu samo jedni u nizu simbola naših težnji za boljom i evropskom Crnom Gorom u kojoj će djeca, njihova prava i potrebe biti prioritet. Djeci ne trebaju kritičari, nego uzori, a mi ćemo ostati vjerni partneri UNICEF-a u ovoj misiji. Neka se na ovaj dan svi još jednom sjetimo da su djeca naš najvredniji resurs, a naš rad u njihovom interesu zalog za budućnost - poručio je Bogdanović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:35