/ Фото: Фејсбук
04/07/2021 u 21:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Богољуб Карић: За одмор бирам братску Црну Гору, љепшу од свих дестинација

Гостопримство људи је посебан мотив да се увијек враћамо јер се осјећамо као у својој кући, каже српски бизнисмен

Некадашњи министар у Влади Србије и бизнисмен Богољуб Карић огласио се на друштвеним мрежама са поруком да ће одмор провести у, како је навео, братској Црној Гори, љепшој од свих свјетских дестинација. 

- Срећни смо када можемо да одвојимо неколико слободних дана да предахнемо од обавеза. Посебно нам је задовољство да за ту прилику одаберемо нашу братску Црну Гору и посветимо се пријатељима и уживању у предивном мору и прелијепој природи. Овај видео запис није направљен ни на Флориди ни на Kарипским острвима или Сејшелима него у Црној Гори- каже Карић. 

Навео је да за његову породицу, Црна Гора је љепша од свих других дестинација по свијету.

- Гостопримство људи је посебан мотив да се увијек враћамо јер се осјећамо као у својој кући. А кад се одмор заврши  често волимо да се подсјетимо на лијепе тренутке и уживање, посебно у разним рибљим специјалитетима или чувеној његушкој пршути. Вјерујем да у овим данима, када су путовања ограничена и ситуација са вирусом се погоршава, морамо да будемо одговорни и ићи тамо гдје је ситуација још увијек добра и под контролом. Желимо вам да се лијепо одморите и са новим еланом кренемо у пословне побједе- поручио је Карић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 18:02