Алекса Бечић / - Алекса Бечић
09/07/2021 u 14:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Борбу за заштиту jавних интереса нико не може зауставити

Како jе навео, охрабруjе све jавне функционере да наставе одлучну борбу против организованог криминала

Предсjедник Демократа Црне Горе и предсjедник Скупштине ЦГ Алекса Бечић jе коментарисао инцидент на Жабљаку у коjем jе запаљено возило челника жабљачких Демократа Дарка Шљиванчанина, истичући да очекуjе брзу и ефикасну акциjу надлежних државних органа, те да борбу за заштиту jавног интереса часних и храбрих jавних функционера из свих краjева Црне Горе нико не може зауставити.

– Запалити аутомобил угледног Жабљачанина Дарка Шљиванчанина или било ког другог грађанина ЦГ, коjе се налазило тик уз кућу коjа има у значаjном диjелу дрвену фасаду и конструкциjу, у тренуцима када су у кући спавали укућани, а међу њима и беба, могу само изопачени умови. Сплетом срећних околности и брзом реакциjом сприjечена jе трагедиjа. Очекуjем брзу и ефикасну акциjу надлежних државних органа, а борбу за заштиту jавног интереса часних и храбрих jавних функционера из свих краjева Црне Горе нико не може зауставити – поручио jе Бечић у Твитер обjави.

Како jе навео, охрабруjе све jавне функционере да наставе одлучну борбу против организованог криминала, корупциjе и свих других аномалиjа у нашем друштву.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 16:03