/ -SRDJAN BOLJEVIC
25/08/2021 u 09:41 h
Vladimir OtaševićVladimir Otašević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бранов хотел нуди плажу без дозволе Морског добра

Морско добро није издало никакву сагласност да фирме Зета филм и Мерит Монтенегро промовишу породично купалиште Пизану као хотелско купалиште, саопштили из тог јавног предузећа

Будвански хотел "Merit Starlit Hotel & Residence" нема сагласност Јавног предузећа Морско добро да плажу Пизана код Будванског старог града промовише као хотелско купалиште. Хотел, чија је изградња заједничка инвестиција будванског Зета филма и фирме Мерит Монтенегро, иза које стоји турски капитал у својим званичним документима, на Пизани најављује свој плажни клуб и ресторан. Предсједник одбора директора Зета филма је контроверзни никшићки бизнисмен Бранислав Брано Мићуновић. Радови на изградњи хотела, како се види из докумената у које смо имали увид, већ су у поодмаклој фази.

– Смјештен у самом центру Будве "Merit Starlit Hotel & Residence" ће нудити и приватну плажу за љубитеље мора. Само 250 метара од "Merlit Starlit" и само неколико корака од сусједне марине, плажа Starlit доноси вам доживљај boutique плаже. Током дана ће бити на располагању услуга коришћења buggy возила за угодан трансфер од "Merit Starlit" до плаже. Плажа "Starlit" такође има изврстан ресторан у којем можете пробати најукуснија јела града, што ће ваш одмор у Црној Гори учинити незаборавним. Пред залазак сунца, локација се претвара у ноћни клуб у којем ће се организовати посебне забаве, уз очаравајуће погледе на Јадран – наводи се у промотивном документу "Merit Starlit Hotel & Residence".

Из Морског добра, међутим, казали су одговарајући на наше питање да нијесу дали сагласност за промоцију Пизане као хотелског купалишта.

Читајте опширније у штампаном издању Дневне новине Дан...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:56