/ ВЕСНА БРАТИЋ
25/03/2022 u 18:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Братић: Имам симпатије према ставовима неких политичких групација

Најављено формирање мањинске владе каже да може коментарисати у тренутку када се, и ако се, таква влада стварно и формира

Весна Братић, министарка просвјете, науке, културе и спорта у Влади Црне Горе, казала је за портал РТЦГ да као грађанка има одређене симпатије према ставовима неких политичких групација, али у овом тренутку ће то остати на томе. 

- Свјесна сам да је функција министра у Влади једне државе политичка функција, међутим за члана Владе сам именована као нестраначка личност, стога је моја обавеза да док будем члан 42. Владе и останем нестраначка личност. С друге стране, као грађанка имам одређене симпатије према ставовима неких политичких групација, али у овом тренутку ће то остати на томе. Након престанка моје министарске функције донијећу коначну одлуку којој партији или коалицији ћу приступити- казала је Братић.

Најављено формирање мањинске владе каже  а може коментарисати у тренутку када се, и ако се, таква влада стварно и формира.

- У овом тренутку, сматрам да је формирање било какве Владе са кратким роком трајања, односно до избора, упитно. Посебно што је систем државне управе врло комплексан и надам се да су потенцијални чланови такве владе чврсти у одлуци да се прихвате једног таквог посла- поручила је Братић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 04:41