/ Весна Братић
07/09/2021 u 12:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Братић посјетила Русију: Потписан Меморандум о сарадњи између Федералне агенције за младе

Поред потписивања Меморандума о сарадњи, Братић је у Оренбургу на Евроазијском глобалном међународном форуму за младе дискутовала о изазовима на које се млади лидери морају припремити

У посјети Русији на позив Федералне агенције за младе Руске федерације за учешће на међународном Форуму младих у руском граду Оренбургу, налази се и делегација Министарства просвјете, науке, културе и спорта. 

- Министарка просвјете, науке, културе и спорта Весна Братић, састала се са помоћником директора Федералне агенције за младе Руске федерације Павелом Абрамовим са којим је разговарала о будућој сарадњи у области младих и могућностима предузимања заједничких активности од обостраног интереса. Након договора о будућој сарадњи, министарка Братић и Абрамов, потписали су Меморандум о сарадњи између Федералне агенције за младе Руске федерације и Министарства просвјете, науке, културе и спорта Црне Горе- саопштено је из Министраства.

image

Весна Братић

- Весна Братић

Поред потписивања Меморандума о сарадњи, Министарка Братић је у Оренбургу на Евроазијском глобалном међународном форуму за младе дискутовала о изазовима на које се млади лидери морају припремити за лагодан живот у све вец́ој сложености 21. вијека.

Указано је на опасност да ће до 2025. године настати око 85 милиона радних мјеста. Да бисте остали тражени на тржишту рада, потребан вам је квалитет као што је креативност што је постала хипотеза наведене теме. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 20:13