/ - SRDJAN BOLJEVIC
14/08/2022 u 19:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bratstvo Borilović: Dok postojimo nosićemo žalost i saosjećanje sa unesrećenim porodicama

Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrijednosti, pronaći snage da ubuduće prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih, poručuju oni

Bratstvo Borilović izražava duboku žalost i upućuje iskreno saučešće svim porodicama čiji su članovi stradali u bezumnom aktu našeg bratstvenika,  kaže se u saopštenju bratstva Borilovića koje je proslijeđeno redakciji Radio-televizije Cetinje.

(VIDEO) Sahrana prvih žrtava tragedije na Cetinju Nataše Martinović i njena dva sina

- Nezapamćeni zločin, unio je u naše duše veliku tugu i žalost za svim nevino stradalim sugrađanima. Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrijednosti, pronaći snage da ubuduće prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih. Pripadnici našeg bratstva, dok postoje, nosiće u sebi žalost i iskreno saosjećanje sa unesrećenim porodicama, kojima je ovaj bezumni čin, nanio nenadoknadive gubitke – kaže se u saopštenju.

Oglasila se Uprava policije: Na Borilovića ispalili 20 metaka, nisu im prijavljivane svađe s podstanarima

Podsjetimo, u petak je Vuk Borilović ubio 10 osoba u cetinjskom naselju Medovina, a on je potom stradao. Policija nije utvrdila da li ga je usmrtio hitac kojeg je ispalio sugrađanin Nenad Kaluđerović ili oni koji su u pravcu Borilovića ispalili njeni službenici.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:39