/ - Фото: УП
09/12/2021 u 13:59 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Брђанин и Озан обишили просторије које су опремљене уз подршку ТИКА

Брђанин и Озан су се сагласили да је сарадња црногорске полиције и турске амбасаде изузетно добра и да се она континуирано унапрјеђује на обострано задовољство

Директор Управе полиције Зоран Брђанин је данас са амбасадорком Репубилке Турске у Црној Гори Сонгüл Озан обишао службене просторије Центра безбједности Подгорица које су реновиране и опремљене уз подршку ТИКА (Турске агенције за међународну сарадњу и координацију). 

-Брђанин је изразио захвалност амбасадорки Озан на континуираној подршци и доприносу унапређењу капацитета Управе полиције кроз обуке полицијских службеника и донације.  Ова донација је значајно побољшала услове рада полицијских службеника али омогућила и адекватнији пријем грађана који затраже помоћ полиције. Уз подршку ТИКА опремљена је канцеларије Станице за јавни ред и мир и канцеларије за прихват лица из породичног насиља- наводе из УП. 

Након посјете новоопремљеним просторијама уручени су сертификати полицијским службеницима који су похађали обуке о обавјештајним анализама и курс о управљању људским ресурсима. 

Брђанин и Озан су се сагласили да је сарадња црногорске полиције и турске амбасаде изузетно добра и да се она континуирано унапрјеђује на обострано задовољство.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:53